Ervaringen

De ervaringen van onze klanten

Ervaringen van andere deelnemers zijn zeer waardevol. Zowel voor jou als voor ons. Wij vragen deelnemers altijd een review te plaatsen op onze Google vermelding, Kiyoh, of een recensie op het trainingsplatform Springest.nl.

Op basis van de ervaringen van anderen zijn wij continue bezig met het verbeteren van onze cursussen, workshops en trainingen. En we hopen dat de ervaringen van anderen jou motiveren om bij ons een cursus te gaan volgen.

     

De ervaring van Marloes

⭐⭐⭐⭐⭐ Marloes Roodenrijs - De Nieuwe Norm

Deze cursus is precies wat ik zocht. Ik zocht iets waar ik de basis DTP-werkzaamheden mee kon doen en dat is gelukt.
Wij maken voor onze projecten boeken voor onze opdrachtgevers. Daar moet soms iets aan worden aangepast. Ik wil niet afhankelijk zijn van een reclamebureau. Het gaat vaak over kleine dingen en ik wil niet dat het onnodig veel geld of tijd gaat kosten. Hier krijg ik precies de tools aangereikt die ik nodig heb om dat werk te doen.
Ik werk met bestaande bestanden die door een vormgever zijn gemaakt. Maar iets eenvoudigs als een reclamebord of zo kan ik nu ook zelf doen. Ik hoef niet meer voor ieder wissewasje naar een commercieel bureau.

⭐⭐⭐⭐⭐ Arianne van den Ende - Juva N.V

Ik heb de Basis cursus Creatief DTP gevolgd. Stuk wijzer geworden in de programma's Photoshop, Illustrator en InDesign. Jeroen Duller is duidelijk in zijn uitleg en geduldig mijn zijn leerlingen. Iedereen heeft zijn eigen niveau en daar houdt Jeroen rekening mee. Daarnaast heb ik hem ook via de mail een aantal vragen gesteld over een animatie waar ik mee bezig was voor mijn werk en daar heeft hij mij duidelijk en snel mee geholpen. Een Cursus die ik iedereen kan aanraden die handig wil worden met Illustrator, Photoshop en InDesign. 👍

⭐⭐⭐⭐⭐ Kelly Reijnders - Archive-It B.V.

Op het werk was er de wens om meer met video te doen. Maar om elke video uit te besteden aan een externe partij, zou flink in de kosten lopen. Er is toen besloten om eenmalig het materiaal aan te schaffen en een cursus te volgen. Ik heb de cursus Adobe Premiere Pro gevolgd om te leren hoe je video’s monteert. In twee dagen tijd hebben we de basis goed onder de knie gekregen; van bestanden importeren, beeld en geluid samenvoegen, achtergrondmuziek gebruiken tot ondertiteling toevoegen. Maar ook beelden en geluiden bewerken, effecten toevoegen en allemaal handige tips en tricks. Tijdens de cursus was er genoeg ruimte om vragen te stellen en om te oefenen met eigen beelden. Zoals de kennis wordt overgebracht lijkt iedere video een fluitje van een cent. Dat hij dagelijks met video bezig is, zie je terug in zijn enthousiasme. De cursus is heel waardevol geweest zodat wij nu onder andere referentie- en informatievideo’s gaan opnemen en monteren.

Klassikaal bij ons op locatie

Lesdagen van 10.00 - 16.00 uur
Kaartenmakerstraat 7, 2984 CB Ridderkerk
Inclusief koffie, thee, water en lunch
Reader met onderwerpen in PDF
Toegang online lesmateriaal

InDesign
Combi cursus Creatief DTP
Leer in korte tijd werken met InDesign, Illustrator en Photoshop en maak je eigen publicaties.
Online via e-learning

15 video lessen
Oefenmateriaal en opdrachten
Contact momenten met de trainer
Onbeperkt toegang
Zoeken binnen video’s

Incompany bij jou op locatie

Geheel op jou toegespitst met zo mogelijk meerdere collega’s.

Vraag een incompany training aan
Wil je gratis een online proefles volgen?
Ervaring

25+
Jaar praktijkervaring

20+
Jaar ervaring Adobe training

Reviews

2.500
Tevreden cursisten

cursussen

1.000+
Cursussen gegeven

400+
Bedrijven in training

incompany

80+
In-Company trainingen

Schrijf een review
Uitstekend
Gebaseerd op 154 recensies
Anne Meike Spauwen
Anne Meike Spauwen
2022-07-08
Met toewijding legt Jeroen je de stappen van Illustrator uit op een duidelijke en overzichtelijk manier. Ik ben enorm fan geworden van Illustrator na de waardevolle traint van Jeroen! Aanrader!
Wendy Gelderman
Wendy Gelderman
2022-07-06
Jeroen kwam bij ons op kantoor om ons te helpen met Indesign, Photoshop en een stukje Illustrator. De cursus is duidelijk, enorm toegankelijk en praktisch. Jeroen heeft geduld, legt alles rustig uit en anticipeert ook heel fijn op de vragen die gesteld worden of de zaken waar tegenaan gelopen wordt. Dat de cursus dan ook nog eens op kantoor gegeven kon worden maakte het extra fijn. We hebben de eerste euro's al verdiend door zaken zelf op te maken waar we anders een bureau voor ingeschakeld hadden. Dank Jeroen!
Anne van der Linden
Anne van der Linden
2022-06-30
De digitale cursus Indesign is een echte aanrader om zonder ervaring toch snel overweg te kunnen met deze software. Zeer waardevolle en duidelijk informatie op een manier zodat je de stof snel eigen kunt maken.
Geert-Jan Worst
Geert-Jan Worst
2022-05-05
Nikki Doornhein
Nikki Doornhein
2022-03-05
Hele leerzame cursus en alle tijd om vragen te stellen! Zeker een aanrader.
Gigi Altman
Gigi Altman
2022-02-25
Erg leerzaam en leuke training
Isabel de Bruijn
Isabel de Bruijn
2022-02-23
Hele goede en interactieve training van Jeroen gehad! Heel erg bedankt!
Guus Meinema
Guus Meinema
2022-02-23
Goede training, fijne uitleg!
Patty
Patty
2022-02-08
Thirza Seip
Thirza Seip
2021-12-27
Enorm veel geleerd bij de cursus van Jeroen. Hij legt alles rustig uit en helpt je graag. Zeker aan te raden om de juiste basis onder de knie te willen krijgen! Daarnaast zijn de readers die je krijgt aan het eind van de cursus erg fijn om nog eens door te nemen. Hartelijk bedankt voor de leerzame en leuke lessen Jeroen!
OMyoung capital