Ervaringen

De ervaringen van onze klanten

Ervaringen van andere deelnemers zijn zeer waardevol. Zowel voor jou als voor ons. Wij vragen deelnemers altijd een review te plaatsen op onze Google vermelding, Kiyoh, of een recensie op het trainingsplatform Springest.nl.

Op basis van de ervaringen van anderen zijn wij continue bezig met het verbeteren van onze cursussen, workshops en trainingen. En we hopen dat de ervaringen van anderen jou motiveren om bij ons een cursus te gaan volgen.

     

De ervaring van Marloes

⭐⭐⭐⭐⭐ Marloes Roodenrijs - De Nieuwe Norm

Deze cursus is precies wat ik zocht. Ik zocht iets waar ik de basis DTP-werkzaamheden mee kon doen en dat is gelukt.
Wij maken voor onze projecten boeken voor onze opdrachtgevers. Daar moet soms iets aan worden aangepast. Ik wil niet afhankelijk zijn van een reclamebureau. Het gaat vaak over kleine dingen en ik wil niet dat het onnodig veel geld of tijd gaat kosten. Hier krijg ik precies de tools aangereikt die ik nodig heb om dat werk te doen.
Ik werk met bestaande bestanden die door een vormgever zijn gemaakt. Maar iets eenvoudigs als een reclamebord of zo kan ik nu ook zelf doen. Ik hoef niet meer voor ieder wissewasje naar een commercieel bureau.

⭐⭐⭐⭐⭐ Arianne van den Ende - Juva N.V

Ik heb de Basis cursus Creatief DTP gevolgd. Stuk wijzer geworden in de programma's Photoshop, Illustrator en InDesign. Jeroen Duller is duidelijk in zijn uitleg en geduldig mijn zijn leerlingen. Iedereen heeft zijn eigen niveau en daar houdt Jeroen rekening mee. Daarnaast heb ik hem ook via de mail een aantal vragen gesteld over een animatie waar ik mee bezig was voor mijn werk en daar heeft hij mij duidelijk en snel mee geholpen. Een Cursus die ik iedereen kan aanraden die handig wil worden met Illustrator, Photoshop en InDesign. 👍

⭐⭐⭐⭐⭐ Kelly Reijnders - Archive-It B.V.

Op het werk was er de wens om meer met video te doen. Maar om elke video uit te besteden aan een externe partij, zou flink in de kosten lopen. Er is toen besloten om eenmalig het materiaal aan te schaffen en een cursus te volgen. Ik heb de cursus Adobe Premiere Pro gevolgd om te leren hoe je video’s monteert. In twee dagen tijd hebben we de basis goed onder de knie gekregen; van bestanden importeren, beeld en geluid samenvoegen, achtergrondmuziek gebruiken tot ondertiteling toevoegen. Maar ook beelden en geluiden bewerken, effecten toevoegen en allemaal handige tips en tricks. Tijdens de cursus was er genoeg ruimte om vragen te stellen en om te oefenen met eigen beelden. Zoals de kennis wordt overgebracht lijkt iedere video een fluitje van een cent. Dat hij dagelijks met video bezig is, zie je terug in zijn enthousiasme. De cursus is heel waardevol geweest zodat wij nu onder andere referentie- en informatievideo’s gaan opnemen en monteren.

Klassikaal bij ons op locatie

Lesdagen van 10.00 - 16.00 uur
Kaartenmakerstraat 7, 2984 CB Ridderkerk
Inclusief koffie, thee, water en lunch
Reader met onderwerpen in PDF
Toegang online lesmateriaal

InDesign
Combi cursus Creatief DTP

Leer in korte tijd werken met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop en maak je eigen publicaties.

Online via e-learning

15 video lessen
Oefenmateriaal en opdrachten
Contact momenten met de trainer
Onbeperkt toegang
Zoeken binnen video’s

Incompany bij jou op locatie

Geheel op jou toegespitst met zo mogelijk meerdere collega’s.

Vraag een incompany training aan
Wil je gratis een online proefles volgen?
Ervaring

25+
Jaar praktijkervaring

20+
Jaar ervaring Adobe training

Reviews

2.500
Tevreden cursisten

cursussen

1.000+
Cursussen gegeven

400+
Bedrijven in training

incompany

80+
In-Company trainingen

Schrijf een review
Uitstekend
Gebaseerd op 167 recensies
Myrthe H
Myrthe H
2023-10-25
Ik heb de driedaagse DTP Cursus Basis voor Photoshop, InDesign en Illustrator gevolgd. Super leerzaam! Jeroen legt rustig en duidelijk alles uit, zodat iedereen het op zijn/haar tempo kan volgen. Ik had al enige kennis van de programma’s maar alsnog was het leerzaam om alles opnieuw te horen en toe te passen. Hierdoor heb ik zeker alsnog veel nieuwe dingen geleerd.
ewc samazer
ewc samazer
2023-10-24
Prima cursus, Jeroen is zeer helder in uitleg en erg geduldig.
Dennie Bosch van den
Dennie Bosch van den
2023-10-18
Enorm goede en duidelijk cursus! Jeroen Duller heeft samen met zijn collega meegenomen door de Adobe programma's Animatie door middel van uitleg en verschillende opdrachten. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik de programma's een stuk beter begrijp. Dankjewel Jeroen!
Vincent Verweij
Vincent Verweij
2023-08-22
Goeie training voor de basis vaardigheden Photoshop, Indesign en Illustrator. Een trainer die rustig zijn verhaal vertelt, ruimte geeft voor vragen en leuke oefen opdrachten tijdens de cursussen. Ook het naslagwerk is goed en makkelijk toegankelijk.
Susanne van Gemert
Susanne van Gemert
2023-08-21
Hele fijne en leerzame cursus. Er is ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Jeroen is een fijne trainer en is erg goed in zijn vak! Bedankt voor de leerzame cursus!
Stichting Blauwe Lijn
Stichting Blauwe Lijn
2023-08-06
Ik koos voor de cursus Illustrator Adobe bij Dulcom DTP Trainingen omdat ik hoopte dat ik snel aan de slag zou kunnen gaan met het programma Illustrator van Adobe. De cursus heeft waargemaakt wat ik hoopte te leren. Jeroen Duller is een hele prettige docent, die iedereen op zijn gemak liet voelen en tijd nam om vragen te beantwoorden. De duur van de cursus was prima en per cursusonderdeel kon genoeg worden geoefend met de tools. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen.
Cora Noordam
Cora Noordam
2023-07-05
Vandaag de cursus Creatief DTP Basis afgerond. Een echte aanrader voor iedereen die in een korte tijd de basisvaardigheden onder de knie wilt krijgen. Een toegankelijke interactieve cursus die heel erg leerzaam is. Jeroen neemt alle tijd voor je en geeft prettig les. Bedankt Jeroen!
astrid driessen venhorst
astrid driessen venhorst
2023-05-30
De 3-daagse basiscursus Creatief DTP bij Dulcom - door Jeroen Duller - is goed opgebouwd en heel praktisch en no-nonsense. Jeroen legt rustig uit, er is veel ruimte voor vragen en verduidelijking, hij speelt in op gerelateerde zaken vanuit je eigen werkveld en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Dikke aanrader als (eerste) stapje in Adobe!
Lynn van Geest
Lynn van Geest
2023-05-07
ik heb de cursus indesign, photoshop en illustrator gevolgd. vond dit erg leuk en leerzaam! je werd goed geholpen en het tempo was juist, ook de verdeling van de lessen tussen theorie en praktijk vond ik erg fijn. conclusie: zeker een aanrader!
Bram Kosterink
Bram Kosterink
2023-03-17
Bij Jeroen terecht gekomen voor een basistraining Photoshop, InDesign & Illustrator. Het contact was vanaf moment een prettig en hebben samen een plan gemaakt om mij en mijn collega in de kortst mogelijke tijd zo goed mogelijk de basistechnieken mee te geven. Dit is gelukt! Jeroen is twee dagen bij ons op kantoor geweest om te trainen en zijn erg blij met de opgedane kennis. Een absolute aanrader.