InDesign pagina layout

Het pagina layout programma Adobe InDesign

InDesign is een essentieel hulpmiddel voor marketing- en communicatieprofessionals waarmee content vormgegeven wordt. Of je nu werkt aan een brochure, een digitale nieuwsbrief, een bedrijfsrapport of een social media campagne. Adobe InDesign biedt de functionaliteit en flexibiliteit die je nodig hebt om professioneel je uitingen te creëren.

Waarom Adobe InDesign?

Professionele Kwaliteit en Creatieve Vrijheid

Met dit gebruiksvriendelijke layout programma kun je je creatieve ideeën tot leven brengen. En laat je marketingmaterialen er professioneel en aantrekkelijk uitzien. De uitgebreide ontwerp- en lay-outopties bieden je de vrijheid om je merkidentiteit en boodschap op een consistente manier te presenteren.

Spread layout in InDesign

Efficiëntie en Tijdbesparing

Het programma helpt je efficiënter te werken, waardoor je snel en consistent inhoud kan produceren in je eigen huisstijl. Zo heb je meer tijd om je te richten op strategie en creativiteit.

Geavanceerde Typografie en Lay-out

Marketing- en communicatieprofessionals begrijpen het belang van typografie in het overbrengen van een boodschap. Met InDesign heb je toegang tot geavanceerde typografische tools, waardoor je gedetailleerde controle hebt over elk aspect van je tekst. Wat zorgt voor een professionele afwerking van je documenten.

Cursussen voor Adobe InDesign

Basis Cursus

Onze Basis Cursus Adobe InDesign is perfect voor marketing- en communicatieprofessionals die nieuw zijn met het programma. Je leert hoe je tekst en afbeeldingen kunt plaatsen en vormgeven, en hoe je je eerste professionele documenten kunt maken.

Complete Cursus

De Complete Cursus Adobe InDesign is geschikt voor wie het volledige potentieel van InDesign willen benutten. Deze cursus behandelt alles, van basis tot geavanceerde technieken, inclusief het maken van brochures of magazines.

Combi Cursus Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator

Onze Combi Cursus Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator biedt een kortlopende training waarin je leert werken met de Adobe-programma's. Deze cursus is ideaal voor marketing- en communicatieprofessionals die zowel print- en drukwerk als online publicaties willen maken.

Wat je leert in de Combi Cursus:

  • Adobe InDesign: Geavanceerde lay-outtechnieken, grafisch opmaken van documenten, en het creëren van drukwerk PDF bestanden en digitale publicaties.
  • Adobe Photoshop: Beeldbewerking, het optimaliseren van afbeeldingen voor druk en web, en het creëren van visueel aantrekkelijke content.
  • Adobe Illustrator: Vectorafbeeldingen maken, illustraties en logo's ontwerpen en aanpassen.

Met deze uitgebreide training kun je moeiteloos schakelen tussen print- en online publicaties.

Toepassingen voor Marketing en Communicatie

Brochures en Flyers

Met het programma kun je brochures en flyers maken die de aandacht trekken en je boodschap effectief overbrengen.

Digitale Nieuwsbrieven en Magazines

Creëer interactieve digitale nieuwsbrieven en magazines die je publiek betrekken en engageren, waarmee je interactieve elementen toevoegt zoals video’s en links om je inhoud dynamischer te maken.

Bedrijfsrapporten en Presentaties

Ontwerp gedetailleerde bedrijfsrapporten en presentaties met een professionele uitstraling. Gebruik InDesign’s geavanceerde lay-outopties om complexe informatie op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

Social Media Campagnes

Maak visueel consistente en aantrekkelijke content voor je social media campagnes. Met InDesign kun je snel verschillende formaten en stijlen aanpassen voor verschillende platforms.

Schrijf je nu in!

Onze cursussen zijn klassikaal beschikbaar in Rotterdam-Ridderkerk en online, zodat je altijd een optie hebt die bij je past.

Meld je vandaag nog aan voor:

Til je marketing- en communicatiestrategieën naar een hoger niveau. Schrijf je in voor een cursus!

Klassikaal bij ons op locatie

Lesdagen van 10.00 - 16.00 uur
Kaartenmakerstraat 7, 2984 CB Ridderkerk
Inclusief koffie, thee, water en lunch
Reader met onderwerpen in PDF
Toegang online lesmateriaal

InDesign
Combi cursus Creatief DTP

Leer in korte tijd werken met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop en maak je eigen publicaties.

Online via e-learning

15 video lessen
Oefenmateriaal en opdrachten
Contact momenten met de trainer
Onbeperkt toegang
Zoeken binnen video’s

Incompany bij jou op locatie

Geheel op jou toegespitst met zo mogelijk meerdere collega’s.

Vraag een incompany training aan
Wil je gratis een online proefles volgen?
Ervaring

25+
Jaar praktijkervaring

20+
Jaar ervaring Adobe training

Reviews

2.500
Tevreden cursisten

cursussen

1.000+
Cursussen gegeven

400+
Bedrijven in training

incompany

80+
In-Company trainingen

Schrijf een review
Uitstekend
Gebaseerd op 167 recensies
Myrthe H
Myrthe H
2023-10-25
Ik heb de driedaagse DTP Cursus Basis voor Photoshop, InDesign en Illustrator gevolgd. Super leerzaam! Jeroen legt rustig en duidelijk alles uit, zodat iedereen het op zijn/haar tempo kan volgen. Ik had al enige kennis van de programma’s maar alsnog was het leerzaam om alles opnieuw te horen en toe te passen. Hierdoor heb ik zeker alsnog veel nieuwe dingen geleerd.
ewc samazer
ewc samazer
2023-10-24
Prima cursus, Jeroen is zeer helder in uitleg en erg geduldig.
Dennie Bosch van den
Dennie Bosch van den
2023-10-18
Enorm goede en duidelijk cursus! Jeroen Duller heeft samen met zijn collega meegenomen door de Adobe programma's Animatie door middel van uitleg en verschillende opdrachten. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik de programma's een stuk beter begrijp. Dankjewel Jeroen!
Vincent Verweij
Vincent Verweij
2023-08-22
Goeie training voor de basis vaardigheden Photoshop, Indesign en Illustrator. Een trainer die rustig zijn verhaal vertelt, ruimte geeft voor vragen en leuke oefen opdrachten tijdens de cursussen. Ook het naslagwerk is goed en makkelijk toegankelijk.
Susanne van Gemert
Susanne van Gemert
2023-08-21
Hele fijne en leerzame cursus. Er is ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Jeroen is een fijne trainer en is erg goed in zijn vak! Bedankt voor de leerzame cursus!
Stichting Blauwe Lijn
Stichting Blauwe Lijn
2023-08-06
Ik koos voor de cursus Illustrator Adobe bij Dulcom DTP Trainingen omdat ik hoopte dat ik snel aan de slag zou kunnen gaan met het programma Illustrator van Adobe. De cursus heeft waargemaakt wat ik hoopte te leren. Jeroen Duller is een hele prettige docent, die iedereen op zijn gemak liet voelen en tijd nam om vragen te beantwoorden. De duur van de cursus was prima en per cursusonderdeel kon genoeg worden geoefend met de tools. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen.
Cora Noordam
Cora Noordam
2023-07-05
Vandaag de cursus Creatief DTP Basis afgerond. Een echte aanrader voor iedereen die in een korte tijd de basisvaardigheden onder de knie wilt krijgen. Een toegankelijke interactieve cursus die heel erg leerzaam is. Jeroen neemt alle tijd voor je en geeft prettig les. Bedankt Jeroen!
astrid driessen venhorst
astrid driessen venhorst
2023-05-30
De 3-daagse basiscursus Creatief DTP bij Dulcom - door Jeroen Duller - is goed opgebouwd en heel praktisch en no-nonsense. Jeroen legt rustig uit, er is veel ruimte voor vragen en verduidelijking, hij speelt in op gerelateerde zaken vanuit je eigen werkveld en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Dikke aanrader als (eerste) stapje in Adobe!
Lynn van Geest
Lynn van Geest
2023-05-07
ik heb de cursus indesign, photoshop en illustrator gevolgd. vond dit erg leuk en leerzaam! je werd goed geholpen en het tempo was juist, ook de verdeling van de lessen tussen theorie en praktijk vond ik erg fijn. conclusie: zeker een aanrader!
Bram Kosterink
Bram Kosterink
2023-03-17
Bij Jeroen terecht gekomen voor een basistraining Photoshop, InDesign & Illustrator. Het contact was vanaf moment een prettig en hebben samen een plan gemaakt om mij en mijn collega in de kortst mogelijke tijd zo goed mogelijk de basistechnieken mee te geven. Dit is gelukt! Jeroen is twee dagen bij ons op kantoor geweest om te trainen en zijn erg blij met de opgedane kennis. Een absolute aanrader.