Adobe Illustrator

Het vector teken programma Adobe Illustrator

Op zoek naar een kortlopende en praktijkgericht training Adobe Illustrator? Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde gebruiker die zijn vaardigheden wil verbeteren, wij hebben de perfecte Illustrator cursus voor jou. Onze cursussen worden aangeboden op onze trainingslocatie in Rotterdam-Ridderker en is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Den Bosch en Enschede, en zijn ook online beschikbaar.

Basis Cursus Adobe Illustrator

Onze Cursus Illustrator Basis is ideaal voor beginners die willen starten met vectorafbeeldingen en grafisch ontwerp. In deze cursus Illustrator voor beginners leer je de fundamentele vaardigheden die je nodig hebt om indrukwekkende vectorillustraties te creëren. Van het begrijpen van de interface tot het tekenen van basisvormen, deze cursus biedt een solide basis.

Wat je leert in de Basis Cursus:

 • De interface van Adobe Illustrator
 • Basisprincipes van vectorafbeeldingen
 • Werken met paden en vormen
 • Basis kleur- en stijlinstellingen

Meld je vandaag nog aan voor de Cursus Illustrator Basis en begin je reis naar het beheersen van Illustrator!

Complete Cursus Adobe Illustrator

Voor degenen die het volledige potentieel van Adobe Illustrator willen benutten, is onze Complete Cursus Adobe Illustrator de juiste keuze. Deze cursus combineert basisprincipes met geavanceerde technieken en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wat je leert in de Complete Cursus:

 • Geavanceerde tekentechnieken
 • Afbeeldingen overtrekken naar vectoren
 • Snijcontouren maken
 • Creatieve effecten en filters

Kies voor de Complete Cursus Adobe Illustrator en word een meester in vectorillustraties en grafisch ontwerp!

Combi Cursus Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign

Onze Combi Cursus Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign biedt een intensieve training waarin je leert werken met alle drie de krachtige Adobe-programma's. Deze cursus is perfect voor marketing- en communicatieprofessionals die zowel print- en drukwerk als online publicaties willen maken.

Wat je leert in de Combi Cursus:

 • Adobe Illustrator: Vectorafbeeldingen maken, illustraties en logo's ontwerpen, en diverse tekentechnieken.
 • Adobe Photoshop: Geavanceerde beeldbewerking, optimaliseren van afbeeldingen voor druk en web, en creëren van visueel aantrekkelijke content.
 • Adobe InDesign: Lay-outtechnieken, werken met complexe documenten, en creëren van interactieve digitale publicaties.

Met deze uitgebreide training kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende creatieve projecten, zowel voor print als voor online publicaties.

Waarom Kiezen voor Onze Adobe Illustrator Cursussen?

 • Flexibiliteit: Kies uit klassikale lessen in Rotterdam-Ridderkerk, of volg een Illustrator cursus online vanuit het comfort van je eigen huis.
 • Praktijkgericht: Onze cursussen zijn ontworpen met de praktijk in gedachten, zodat je meteen aan de slag kunt met je nieuwe vaardigheden.
 • Ervaren Docenten: Leer van professionals met jarenlange ervaring in de designindustrie.

Schrijf je nu in voor:

Toepassingen voor Marketing en Communicatie

Illustraties en Grafisch Ontwerp

Met Illustrator kun je unieke illustraties en grafische ontwerpen maken die de aandacht van je doelgroep trekken en je boodschap effectief overbrengen.

Logo Ontwerp en Branding

Ontwerp professionele logo's en ontwikkel een consistente branding voor je bedrijf of klanten.

Print- en Drukwerk

Bereid vectorafbeeldingen en ontwerpen voor print- en drukwerk met nauwkeurige kleurbeheer en hoge resolutie, zodat je materialen er altijd professioneel uitzien.

Digitale Publicaties en Webdesign

Maak visueel aantrekkelijke content voor websites en digitale publicaties. Voeg creatieve effecten en aanpassingen toe om je online aanwezigheid te versterken.

Schrijf je nu in!

Of je nu kiest voor een cursus Adobe Illustrator basis, een complete cursus Adobe Illustrator, of een combi cursus Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign, wij hebben de juiste opleiding voor jou. Onze cursussen zijn beschikbaar in Rotterdam-Ridderkerk en online, zodat je altijd een optie hebt die bij je past.

Meld je vandaag nog aan voor:

Til je marketing- en communicatiestrategieën naar een hoger niveau met Adobe Illustrator. Schrijf je in voor een cursus en ontdek hoe je je boodschap op een krachtige en visueel aantrekkelijke manier kunt overbrengen!

Klassikaal bij ons op locatie

Lesdagen van 10.00 - 16.00 uur
Kaartenmakerstraat 7, 2984 CB Ridderkerk
Inclusief koffie, thee, water en lunch
Reader met onderwerpen in PDF
Toegang online lesmateriaal

InDesign
Combi cursus Creatief DTP

Leer in korte tijd werken met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop en maak je eigen publicaties.

Online via e-learning

15 video lessen
Oefenmateriaal en opdrachten
Contact momenten met de trainer
Onbeperkt toegang
Zoeken binnen video’s

Incompany bij jou op locatie

Geheel op jou toegespitst met zo mogelijk meerdere collega’s.

Vraag een incompany training aan
Wil je gratis een online proefles volgen?
Ervaring

25+
Jaar praktijkervaring

20+
Jaar ervaring Adobe training

Reviews

2.500
Tevreden cursisten

cursussen

1.000+
Cursussen gegeven

400+
Bedrijven in training

incompany

80+
In-Company trainingen

Schrijf een review
Uitstekend
Gebaseerd op 167 recensies
Myrthe H
Myrthe H
2023-10-25
Ik heb de driedaagse DTP Cursus Basis voor Photoshop, InDesign en Illustrator gevolgd. Super leerzaam! Jeroen legt rustig en duidelijk alles uit, zodat iedereen het op zijn/haar tempo kan volgen. Ik had al enige kennis van de programma’s maar alsnog was het leerzaam om alles opnieuw te horen en toe te passen. Hierdoor heb ik zeker alsnog veel nieuwe dingen geleerd.
ewc samazer
ewc samazer
2023-10-24
Prima cursus, Jeroen is zeer helder in uitleg en erg geduldig.
Dennie Bosch van den
Dennie Bosch van den
2023-10-18
Enorm goede en duidelijk cursus! Jeroen Duller heeft samen met zijn collega meegenomen door de Adobe programma's Animatie door middel van uitleg en verschillende opdrachten. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik de programma's een stuk beter begrijp. Dankjewel Jeroen!
Vincent Verweij
Vincent Verweij
2023-08-22
Goeie training voor de basis vaardigheden Photoshop, Indesign en Illustrator. Een trainer die rustig zijn verhaal vertelt, ruimte geeft voor vragen en leuke oefen opdrachten tijdens de cursussen. Ook het naslagwerk is goed en makkelijk toegankelijk.
Susanne van Gemert
Susanne van Gemert
2023-08-21
Hele fijne en leerzame cursus. Er is ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Jeroen is een fijne trainer en is erg goed in zijn vak! Bedankt voor de leerzame cursus!
Stichting Blauwe Lijn
Stichting Blauwe Lijn
2023-08-06
Ik koos voor de cursus Illustrator Adobe bij Dulcom DTP Trainingen omdat ik hoopte dat ik snel aan de slag zou kunnen gaan met het programma Illustrator van Adobe. De cursus heeft waargemaakt wat ik hoopte te leren. Jeroen Duller is een hele prettige docent, die iedereen op zijn gemak liet voelen en tijd nam om vragen te beantwoorden. De duur van de cursus was prima en per cursusonderdeel kon genoeg worden geoefend met de tools. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen.
Cora Noordam
Cora Noordam
2023-07-05
Vandaag de cursus Creatief DTP Basis afgerond. Een echte aanrader voor iedereen die in een korte tijd de basisvaardigheden onder de knie wilt krijgen. Een toegankelijke interactieve cursus die heel erg leerzaam is. Jeroen neemt alle tijd voor je en geeft prettig les. Bedankt Jeroen!
astrid driessen venhorst
astrid driessen venhorst
2023-05-30
De 3-daagse basiscursus Creatief DTP bij Dulcom - door Jeroen Duller - is goed opgebouwd en heel praktisch en no-nonsense. Jeroen legt rustig uit, er is veel ruimte voor vragen en verduidelijking, hij speelt in op gerelateerde zaken vanuit je eigen werkveld en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Dikke aanrader als (eerste) stapje in Adobe!
Lynn van Geest
Lynn van Geest
2023-05-07
ik heb de cursus indesign, photoshop en illustrator gevolgd. vond dit erg leuk en leerzaam! je werd goed geholpen en het tempo was juist, ook de verdeling van de lessen tussen theorie en praktijk vond ik erg fijn. conclusie: zeker een aanrader!
Bram Kosterink
Bram Kosterink
2023-03-17
Bij Jeroen terecht gekomen voor een basistraining Photoshop, InDesign & Illustrator. Het contact was vanaf moment een prettig en hebben samen een plan gemaakt om mij en mijn collega in de kortst mogelijke tijd zo goed mogelijk de basistechnieken mee te geven. Dit is gelukt! Jeroen is twee dagen bij ons op kantoor geweest om te trainen en zijn erg blij met de opgedane kennis. Een absolute aanrader.